SVETTIG!!!

8 km fick det bli, sen sa halsen ifrån faktiskt. Känns lite nu efteråt men håller tummarna att det inte blir värre :)


Nu tar jag mitt fläsk och går ut och springer :)

Blää! Det träningslinne ni kan se på bilden sitter inte lika löst som det gjorde för ett år sen. Den sved. Usch! Fläskmagen måste bort!!

Måste påminna mig själv om att jag varit gravid, inte alltid så lätt. Fläbbet sitter liksom kvar ändå.. Och ingen unge har jag heller..

Det är bara ta det för det är och sluta tramsa, ut i spåret ska jag hur som helst..

Åt för övrigt en väldigt go middag i min ensamhet. Kvällen fick lite andra planer än vad som var tänkt. Min andre hälft är ute och äter med sin allra närmsta vän så jag fick roa mig på egen hand. Gör mig absolut inget, egen tid är något man ska ta vara på har jag hört :p


Äntligen på väg hem :)

Med ett äpple i handen traskar jag äntligen till bussen för att åka hem. Underbart att solen lyser, en picknick på Djurgården vore kanske något? Eller en trip till fjäderholmarna? Vi får väl se :)

Den där löprundan som jag så längtat efter får jag ta ikväll när solen gått ned. Springa i värme är ingen hit precis :)

Tänkte jag skulle tvinga med min sambo och övningsköra lite, vädret är ju perfekt för det :)
Så håll en tumme eller två ;)


Jag har försoooooovit miiiig!!

Faaaan faaaan! Jag har försovit mig!! Det e fan fjärde gången på 5 veckor eller något, skärpning nu alltså.. Måste ha stängt av klockan i sömnen som vanligt, ååååh!

Och mina fina sambo kör mig snällt <3


Det blev ingen runda :)

Tar det säkra före det osäkra. Har trots allt haft en kort förkylning så vill inte riskera att den blir långvarig. Det får nog bli dagens ursäkt till varför jag inte tränar, om man nu kan kalla det en ursäkt. Har massor med tid imorgon efter jobbet så då får det nog faktiskt ta och bli en lång runda :)

Har haft en fantastiskt mysig kväll med mitt hjärta och kära pappa, det måste vi göra om snart igen :)
Maten har gått bra ikväll trots onyttigheter så den här fredagskvällen kunde inte ha slutat bättre.

Puss på er!

En bild från summerburst i år, galet kul kväll :)


Fikatime! :)

Klart man ska unna sig det så här en fredagskväll :) Glass och jordgubbar och en liten kanelgiffel eller två, mums! :)

Nu är jag alldeles mätt och väntar på att maten ska smälta så jag kan bege mig ut, det får inte bli försent bara :)

Sitter i soffan och myser med mitt hjärta och pappa, kvalitetstid på hög nivå <3



Äntligen på väg hem :)

Åh! Även om det är min jobb helg så känns det ändå så skönt med fredag. Alla är dessutom på bra humör :)

Pappsen min kommer över på middag. Grillat får det bli, så himla länge sen nu.. Eller vänta nu.. Vi åt asado på midsommar, äsch! Smarrigt ska det bli iaf :)

Sitter i världens kö på nynäsvägen och vill bara hem och pussa på min älskling nu faktiskt. Har köpt lite öl till honom också, det förtjänar han, min solstråle :)

Om jag hinner så tänkte jag faktiskt klämma in den där löprundan ikväll. Lång eller kort det vet jag inte än men något lär det bli iaf :)


Tar mig en kopp te innan det är dags..

Den där tekoppen innan kan vara rätt viktig ibland, inte alltid jag hinner med den men när jag väl gör det så njuter jag till fullo. Därför tänkte jag att jag skulle dela med mig av min mysiga stund ;P


Är det nå fel på mig eller?

Bussen är så jäääääävla varm. Jag är den som oftast alltid fryser men nu svettas jag som en gris och folk sitter fan med tjocktröja, knäppgökar..


Godmorgon mitt herrskap! :)

Idag känns det bättre, halsen gör inte lika ont så imorgon borde jag kunna ta mig ut i spåret igen, weeeiii :)

Min älskade sambo sa att han tyckte att mina lår blivit smalare, varför kan jag inte se det själv? Jag känner det inte ens i mina kläder. Han måste säga det för att vara snäll eller något. Testade nämligen ett par jeans i stl 29 och dom kom inte längre än till halva rumpan så man har ju lite och jobba på :)

Just nu sitter jag och äter en tallrik gröt med banan, kanel och mjölk plus ett äpple till det, super smarrigt. Den frukosten har jag ätit sen urminnes så känner att jag vill testa något nytt. Får leta recept ikväll :)

Har en utmaning framför mig. Måste ta körkort annars blir det inga barn. Är inte det elakt? Fan! Jag som hatar och läsa och sen tror jag inte riktigt på mig själv. Antar att jag måste ändra inställning. Om vissa i min omgivning har lyckats så kan jag det med måste bara ge mig fan på det :)

Ha en underbar fredag! Ikväll kommer pappsen och lillebror på middag, ser fram emot det :)
Puss


Äntligen på väg hem :)

Skönt! Arbetspasset är över, kvällen gick helt okej. Fick sitta i kassan rätt mycket vilket resulterade i att mina avdelningar fick lida lite men ingen katastrof dock. Man vet aldrig hur dagen kommer se ut, vad som helst kan dyka upp vilket jag älskar med det här jobbet. Lite utmaning måste det faktiskt va :)

Tänker väldigt mycket på mitt beteende kring mat. Det som stör mig mest just nu är att min karaktär är lite sisådär. Jag är förkyld och har lingonvecka. Jävligt dålig kombo för en tjej. Tycker man synd om sig själv? Eh JAA!!
Är det synd om mig? Det kan nog diskuteras.. ;p

Åååh! Vill bara hem till min älskling nu. Till han som får mig och skratta så jag får ont i magen, till han som får mig och känna mig otroligt älskad. Han är den mest omtänksamma finaste människa som går på två fötter. Det finns så mycket kärlek i den där mannen och jag ÄR så lycklig över att få dela mitt liv med honom, min fina. Jag har aldrig känt så starkt för någon som gör för honom. Fantastiska människa med dig vill jag bli gammal <3

Imorgon är en ny dag och hoppas på en frisk sådan för nu har jag träningsabstinens for real :)

Sov gott! <3


Dumma förkylning..

Jag hatar det verkligen. Den dyker alltid upp när man som minst behöver det dessutom. Man gråta över mycket men det här är bland det värsta jag vet..
Jag känner mig så fruktansvärt handikappad just nu, enbart för att jag inte kan träna. Jag blir så himla pigg av träning och den får mig och må så himla bra så att den försvinner en stund så försvinner en stor del av mig.

Försöker hela tiden tänka att det går över snart men det är fasiken inte lätt alltså men skam den som ger sig :)
Nu är jag på väg till mitt fantastiska jobb och hoppas på en bra jobbkväll :)

Puss påre ;)


Lunchtime :)

Dagens lunch fick bli vegetarisk burgare, pasta, lite ketchup och sallad. Evigheter sen jag åt den vegetariska burgaren så nu var det dags, super smarrigt faktiskt :)


En erfarenhet rikare..



När jag ser den här bilden så blir jag alldeles tom. Kan inte förstå att jag kunde tro att jag var tjockast av alla, fulast av alla osv. Alla de negativa tankar man kunde tänka om sig själv, dom tänkte jag.
Nu så här i efter hand när man ser tillbaka på det så blir jag faktiskt ledsen. Ledsen att jag inte kunde se på mig själv som den jag var och vara nöjd.
Man lär sig uppenbaarligen nya saker i livet hela tiden och den dagen jag når min målvikt igen så ska jag se mig själv i spegeln och vara nöjd. Allt som har med dålig självkänsla och ätstörningar att göra ska vara ett minne blott. Jag måste ändå säga att jag är glad att tagit mig igenom en sådan sak för det har format mig till den jag är idag. En ätstörning kommer ju inte bara utav en dålig självkänsla huxflux utan den kommer ur något som gör väldigt ont. som kan vara väldigt olika för alla, för alla går vi igenom olika jobbiga saker i vårt liv. För den som tror att en ätstörning dyker upp i ens liv bara för att man råkar ha lite dålig självkänsla tror helt fel. Det går mycket djupare än så.
För dig som stöter på en med en ätstörning, gå inte ut för hårt, kolla läget och läs situationen, se vad du kan göra för att hjälpa. Oftast handlar det om att man vill bli sedd. Det kan vara motigt i början, det beror på hur mottaglig personen är men så länge du iaf har frågat så har du sått ett frö så är det en bit på vägen.

Jag har fått de rätta verktygen för att klara av en vardag som fd bulimiker vilket känns otroligt befriande. Jag vart utskriven för ca en månad sen vilket var ren lycka. Nu börjar den riktiga resan, att klara sig själv. Jag känner mig väldigt redo för det. Det ska bli fantastiskt kul. Kroppen är en fantastisk uppfinning så jag har tänkt att utnyttja den till max nu. Alla de kilon jag lagt på mig under min sjukdomstid ska bort med glädje :)

Nu har jag lyckats dra på mig en förkylning men så fort den är borta så ska jag ut i spåret, helst imorgom ;)
Träning är som medicin för mig, den får mig så himla glad och harmonisk i själen vilket gör mig till en väldigt glad tjej så det finns inget tvivel längre, nu är det bara att köra så det ryker.

8 veckor kvar till midnattsloppet 2012 så nu JÄVLAR!!

har jag varit så här smal?



Hittade den här bilden och insåg att jag har lite och jobba på alltså och resan börjar nu. Kriget mot mina överflödiga 15 kg ska bort. Jag heter Caroline Pettersson och ska verkligen ge allt jag har, blod svett och tårar..

RSS 2.0